Objednávky prosíme nahlásiť do 9:00 hod.
na tel. číslach: pevná linka 045 55 19 19 6 mobil: 0908 489 209
ZBIERAJTE OD NÁS PEČIATKY ZA OBEDOVÉ MENU V REŠTAURÁCII.
PONDELOK 27. 3.2023
POLIEVKA: Cesnaková krémová (1,7)
MENU 1 Kurací plátok na prírodno su šunkou, broskyňou, dusená ryža, hranolky, zeleninový šalát
MENU 2 Bravčové ragu s fazuľou, cestovina tarhoňa (1,3,7)
MENU 3 Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)
MENU 4 Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
UTOROK 28.3.2023
POLIEVKA: Šošovicová s párkom (1)
MENU 1 Drevorubačský rezeň na cibuli so slaninkou, volským okom, opekané zemiaky, dusená ryža (3)
MENU 2 Tvarohová žemľovka s jablkami (1,3,7)
MENU 3 Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)
MENU 4 Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
STREDA 29.3.2023
POLIEVKA: Brokolicová s krupicovými haluškami (1,3,7)
MENU 1 Segedínsky guľáš, kysnutá knedľa (1,3,7)
MENU 2 Pochúťka v alobale (zemiaky, zelenina, br.stehno, kuracie kúsky ) (1,3,7)
MENU 3 Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)
MENU 4 Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
ŠTVRTOK 30. 3.2023
POLIEVKA: Guľášová (1)
MENU 1 Čevapčiči s varenými zemiakmi, horčicou a cibuľou (1,3,7,10)
MENU 2 Granadiersky pochod, červená repa (1,3,7)
MENU 3 Grilované kuracie prsia v nivovej omáčk, hranolky (7)
MENU 4 Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
PIATOK 31.3.2023
POLIEVKA: Boršč
MENU 1 Hovädzie varené v paradajkovej omáčke, zemiaková kaša (1,3,7)
MENU 2 Furmanské halušky so slaninkou (bryndza, oštiepok, smotana) (1,3,7)
MENU 3 Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)
MENU 4 Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
ZBIERAJTE OD NÁS PEČIATKY ZA OBEDOVÉ MENU V REŠTAURÁCII. DO 30.4.2023
Prajeme Vám dobrú chuť :-)
alergény: 1- obilniny - obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - kôrovce, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy, 6 - sójové zrná, 7 - mlieko a výrobky z necho, 8 - orechy, mandle, vlašské orechy, kešu, para orechy, pistácia, iné výrobky z nich, 9 - zeler, 10 - horčica, 11 - sezamové semená a výrobky z nich, 12 - oxid siričitý a siričitany, 13 - vlčí bôb a výrobky z neho, 14 - mäkkýše a výrobky z nich.