Denné menu  prosíme objednať do 8:30 hod. na tel.číslach: 045 55 19 19 6,  0908 489 209

               

                                                                          PONDELOK  21.10.2019

POLIEVKA:  Držková alebo hydinový vývar s rezancami

MENU 1     Bravčové na kyslo s haluškami, kyslá uhorka  (1,3)     

MENU 2     Tanier Šport, dusená ryža, zeleninový šalát (7)

MENU 3     Cestoviny penne s kuracinou, brokolicou, posypané syrom (1,3,7)

MENU 4     Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)        

                                                                              

                                                                           UTOROK  22.10.2019   

POLIEVKA:   Boršč (1,3)

MENU 1       Bravčový prírodnýna hrášku s volským okom, dusená ryža,  zeleninový šalát (3)

MENU 2       Grilované kuracie prsia s dressingom, hranolky, zeleninový šalát   (7)

MENU 3       Bryndzové halušky so slaninkou  (1,3,7)

MENU 4       Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky, zeleninový šalát  (1,3,7) 

                                                                    

                                                                         STREDA  23. 10. 2019  

POLIEVKA:    Kelová 

MENU 1       Kuracie jednohubky v smotanovo-cesnakovom cestíčku, varené zemiaky, diabolská omáčka   (1,3,7) 

MENU 2       Macejkova kapsa, tarhoňa, dusená ryža, mrkvový šalát  (7)

MENU 3       Pirohy plnené slivkovým lekvárom s makovou posýpkou   (1,3,7)

MENU 4       Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky , zeleninový šalát (1,3,7)

 

                                                                           ŠTVRTOK  24. 10. 2019 

POLIEVKA:   Kyslá fazuľová

MENU 1        Mokrý hovädzí rezeň , zemiaková kaša, zeleninový šalát 

MENU 2        Kuracie mäso s hubami na indický spôsob, dusená ryža, zeleninový šalát

MENU 3        Zemiakové placky s kyslou smotanou    (1,3,7)

MENU 4        Vyprážaný bravčový  rezeň, varené zemiaky, zeleninový šalát  (1,3,7)

 

                                                                         PIATOK  25.10. 2019     

                                                                                      

POLIEVKA:   Hydinový vývar s rezancami

MENU 1       Kuracie stehno a l a kačica, kysnutá knedľa, dusená kapusta   (1,3,7)

MENU 2       Filé vyprážané, zemiakový šalát s majonézou  (1,3,4,7) 

MENU 3       Ryžový nákyp s ovocím (1,3,7)

MENU 4       Vyprážaný bravčový rezeň,  americké zemiaky , zeleninový šalát   (1,3,7) 

                                                                                                                                 

                           

Prajeme Vám dobrú chuť :-)
alergény: 1- obilniny - obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - kôrovce, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy, 6 - sójové zrná, 7 - mlieko a výrobky z necho, 8 - orechy, mandle, vlašské orechy, kešu, para orechy, pistácia, iné výrobky z nich, 9 - zeler, 10 - horčica, 11 - sezamové semená a výrobky z nich, 12 - oxid siričitý a siričitany, 13 - vlčí bôb a výrobky z neho, 14 - mäkkýše a výrobky z nich.