Objednávky prosíme nahlásiť do 9:00 hod.

                   na tel. číslach:  pevná linka  045 55 19 19 6 

                                          mobil: 0908 489 209 

 

                                                                                PONDELOK 28.11.2022

 POLIEVKA:     Kulajda - zemiakovo-hubová (1,7)

MENU 1     Kuracie prsia so slivkami na fazuľovom pyré   (1,7)  

MENU 2     Knedličky plnené údeným mäsom na kapuste   (1,3,7)

MENU 3     Vyprážaný encián,  varené zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)

MENU 4     Kurací steak, 1/2dusená ryža, 1/2hranolky, cesnakový dip  (1,3,7)

                                                                                 UTOROK  29.11.2022                                   

POLIEVKA:      Špekáčikový guľáš (1)

MENU 1     Bravčový plátok gyros, dusená ryža, zeleninový šalát                                                                           

MENU 2     Placky z mletého mäsa, zemiaková kaša, zeleninový šalát (7,10)

MENU 3     Vyprážaný encián, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

MENU 4     Kurací steak, 1/2 dusená ryža, 1/2 hranolky, cesnakový dip  (7)

                                                                                STREDA 30.11.2022 

POLIEVKA:    Hŕstková (1)

MENU 1     Chilli con carne dusená ryža,  zeleninový šalát  (1)   

MENU 2     Sklárske mäso s haluškami (1,3,7)

MENU 3     Vyprážaný encián, varené zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)

MENU 4     Kurací steak, 1/2 dusená ryža, 1/2 hranolky, cesnakový dip (7)

                                                                                      ŠTVRTOK  1.12. 2022

POLIEVKA:      Kelová (1)

MENU 1        Exotické rezne Tahiti, opekané zemiaky, ovocná príloha 

MENU 2        Kurací na prírodno s plnkou, zemiaková kaša, kompót (1,3,7) 

MENU 3        Vyprážaný encián, varené zemiaky , tatárska omáčka (1,3,7)

MENU 4        Kurací steak, 1/2 dusená ryža, 1/2 hranolky, cesnakový dip (7)

                                                                                       PIATOK 2.12.2022

 POLIEVKA:          Hydinový vývar s rezancami (1,3,7)

MENU 1      Dolnozemský guľáš, kysnutá knedľa (1,3,7)                                                         

MENU 2      Filé kocka na grécky spôsob s olivami , zemiaková kaša (1,4,7)

MENU 3      Vyprážaný encián, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

MENU 4      Kurací steak, 1/2 dusená ryža, 1/2 hranolky , cesnakový dip (7)

                                                                                      

 

 

 

 

 

                                                                                                                                 

                           

Prajeme Vám dobrú chuť :-)
alergény: 1- obilniny - obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - kôrovce, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy, 6 - sójové zrná, 7 - mlieko a výrobky z necho, 8 - orechy, mandle, vlašské orechy, kešu, para orechy, pistácia, iné výrobky z nich, 9 - zeler, 10 - horčica, 11 - sezamové semená a výrobky z nich, 12 - oxid siričitý a siričitany, 13 - vlčí bôb a výrobky z neho, 14 - mäkkýše a výrobky z nich.