Denné menu  prosíme objednať do 8:00 hod. na tel.číslach: 045 55 19 19 6,  0908 489 209

               

                                                                      PONDELOK  24.2.2020    

POLIEVKA:  Kyslá zemiaková s kôprom (7)

MENU 1      Viedenský rezeň z kuracích pŕs v sezame, zemiaková kaša, zeleninový šalát  (1,3,7,11)

MENU 2      Bravčové stehno na paprike,  cestovinové kolienka, kyslá uhorka   (1,3,7)

MENU 3      Grilovaný encián, hranolky, zeleninový šalát   (1,3,7)

MENU 4      Prírodný kurací rezeň,  dusená ryža, zeleninový šalát 

                                                                              

                                                                         UTOROK  25.2.2020                                                                  

POLIEVKA:   Hydinový vývar s cestovinou (1,3)

MENU 1       Kurací gordon bleu, zemiaková kaša, kompót  (1,3,7)     

MENU 2       Bravčový na šampiňónoch,  dusená ryža, tarhoňa , zeleninový šalát

MENU 3       Zeleninové kuracie rizoto, kyslá uhorka  (1,3,7)

MENU 4       Vyprážaný syr, americké zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 

 

                                                                           STREDA  26.2.2020                               

POLIEVKA:   Hŕstková

MENU 1       Vodníkove srdce, varené z emiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)

MENU 2       Segedínsky guľáš, kysnutá knedľa  (1,3,7)

MENU 3       Palacinky s džemom posypané orechami   (1,3,7,8)

MENU 4       Vyprážaný kafiól, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)  

 

                                                                          ŠTVRTOK  27.2.2020  

POLIEVKA:  Špekáčikový guľáš

MENU 1      Exotický rezeň Tahiti v kokosovom obale, opekané zemiaky , ovocná príloha  (1,3)

MENU 2      Pečené kuracie stehno, dusená ryža, zeleninový šalát

MENU 3      Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom   (1,3,7)

MENU 4      Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, zeleninový šalát  (1,3,7)

         

                                                                             PIATOK  21.2.2020            

POLIEVKA: Morčací vývar s rezancami

MENU 1      Bravčové pečené,  kysnutá knedľa , dusená kapusta  (1,3,7)                                        

MENU 2      Mletý rezeň so syrom, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7)                                         

MENU 3      Granadiersky pochod, červená repa      

MENU 4      Vyprážaný kurací rezeň, hranolky, zeleninový šalát (1,3,7)  

                                                                                      

 

 

 

 

 

                                                                                                                                 

                           

Prajeme Vám dobrú chuť :-)
alergény: 1- obilniny - obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - kôrovce, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy, 6 - sójové zrná, 7 - mlieko a výrobky z necho, 8 - orechy, mandle, vlašské orechy, kešu, para orechy, pistácia, iné výrobky z nich, 9 - zeler, 10 - horčica, 11 - sezamové semená a výrobky z nich, 12 - oxid siričitý a siričitany, 13 - vlčí bôb a výrobky z neho, 14 - mäkkýše a výrobky z nich.