Objednávky prosíme nahlásiť do 9:00 hod.

   na tel. číslach:  pevná linka  045 55 19 19 6  mobil: 0908 489 209 

                   ZBIERAJTE OD NÁS PEČIATKY ZA OBEDOVÉ MENU V REŠTAURÁCII. 

 

                                                                                PONDELOK 27. 3.2023

 POLIEVKA:     Cesnaková krémová (1,7)

MENU 1     Kurací plátok na prírodno su šunkou, broskyňou, dusená ryža, hranolky, zeleninový šalát         

MENU 2     Bravčové ragu s fazuľou, cestovina tarhoňa (1,3,7)

MENU 3     Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky   (7)

MENU 4     Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)

                                                                                 UTOROK  28.3.2023                                   

POLIEVKA:      Šošovicová s párkom (1)

MENU 1     Drevorubačský rezeň na cibuli so slaninkou, volským okom, opekané zemiaky, dusená ryža (3)                                        

MENU 2     Tvarohová žemľovka s jablkami  (1,3,7)

MENU 3     Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)

MENU 4     Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka   (1,3,7)

                                                                                     STREDA  29.3.2023 

POLIEVKA:    Brokolicová s krupicovými haluškami (1,3,7)

MENU 1      Segedínsky guľáš, kysnutá knedľa  (1,3,7)     

MENU 2      Pochúťka v alobale (zemiaky, zelenina, br.stehno, kuracie kúsky ) (1,3,7)

MENU 3      Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)

MENU 4      Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)   

 

                                                                                      ŠTVRTOK 30. 3.2023

POLIEVKA:       Guľášová (1)

MENU 1        Čevapčiči s varenými zemiakmi, horčicou a cibuľou (1,3,7,10)    

MENU 2        Granadiersky pochod, červená repa (1,3,7) 

MENU 3        Grilované kuracie prsia v nivovej omáčk, hranolky  (7) 

MENU 4        Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka   (1,3,7)

                                                                                       PIATOK 31.3.2023  

 POLIEVKA:       Boršč 

MENU 1         Hovädzie varené v paradajkovej omáčke, zemiaková kaša   (1,3,7)                                                               

MENU 2         Furmanské halušky so slaninkou (bryndza, oštiepok, smotana) (1,3,7)

MENU 3         Grilované kuracie prsia v nivovej omáčke, hranolky (7)

MENU 4         Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka   (1,3,7)

                                                                                      

                           ZBIERAJTE OD NÁS PEČIATKY ZA OBEDOVÉ MENU V REŠTAURÁCII. DO 30.4.2023 

 

 

 

 

                                                                                                                                 

                           

Prajeme Vám dobrú chuť :-)
alergény: 1- obilniny - obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - kôrovce, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy, 6 - sójové zrná, 7 - mlieko a výrobky z necho, 8 - orechy, mandle, vlašské orechy, kešu, para orechy, pistácia, iné výrobky z nich, 9 - zeler, 10 - horčica, 11 - sezamové semená a výrobky z nich, 12 - oxid siričitý a siričitany, 13 - vlčí bôb a výrobky z neho, 14 - mäkkýše a výrobky z nich.